BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Halise - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir perşembe akşamı, miniğimizle tanışmanın heyecanıyla hastanemizin Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Güzel gülüşlü miniğimiz, onunla oyun oynama isteğimizi zevkle kabul etti. Sonrasında kendisi ile tanıştık. 5 yaşındaki miniğimiz Halise, hastanemizde Nöroblastom (Bir çeşit sinir sistemi kanseri) tanısı ile tedavi görüyor. Tanıştıktan sonra Halise ile bebeğimizin saçlarını örüp tararken miniğimiz mutluluk dolu gülümsemesiyle oyunumuzu daha keyifli hale getirdi. Oyunumuza devam ederken miniğimiz özenle doldurduğu resim defterini bize gösterdi ve yeteneğiyle yüzümüze gururlu gülümsemeler kondurmayı da eksik etmedi. Halise bizim için pembe bir kalp çizdi. Yeteneklerinin resimle sınırlı olmadığını bize şarkı söylediğinde anladık. Güzel sesiyle hepimizi büyüleyen Halise ile heyecan dolu vakit geçirdik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda dileğini sorduk ve miniğimiz bize "Uzaktan Kumandalı Kırmızı Araba" istediğinden bahsetti. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onu mutlu etmek ister misiniz?

                                                                      

Heyecanla geçen günlerin ardından miniğimizin hediyesinin ulaştığını büyük bir sevinçle öğrendik. Özenle paketleyip hastanenin yolunu tuttuk. Halise'nin hediyesini aldığında gözlerindeki mutluluğu görmek bizi de mutlu etti. Miniğimiz büyük bir heyecanla hediyesini açarken biz de ona yardım ettik ve sonrasında arabamızla oynamaya başladık. Halise'nin sevinci görülmeye değerdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve bu mutluluğa ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: