BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatma - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde, dersten çıktığımızda oyunlarımızı alıp heyecanla arkadaşımız Fatma’nın yanına gittik. Ziyaretimizde hastanemizin Nefroloji servisinde Renal Transplantasyon (Böbrek nakli) tedavisi gören 17 yaşındaki tatlı, sempatik ve güleryüzlü Fatma ile tanıştık. Tanışma sonrasında getirdiğimiz oyunlardan oynayıp bolca sohbet ettik. Oyunlarda çoğu kez Fatma'ya mağlup gelsek de çok eğlendik. Fatma ile yaptığımız sohbetlerde ise ona hedeflerini, hobilerini, hayallerini sorduk. Böylece onu daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Ziyaretimizin sonuna doğru ise arkadaşımıza dileğini sorduk ve "Siyah Kol Çantası" cevabını aldık. Biz arkadaşımızla geçirdiğimiz zamandan çok keyif aldık. Peki siz de Fatma’nın bu dileğini gerçekleştirerek onu mutlu etmek ister misiniz?

Fatma'nın hediyesi bize ulaştığı zaman çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Taburcu olduğu için kontrole geldiğinde hediyesini vermek üzere sözleştik. Fatma bizi güler yüzle karşıladı ve hediyesini görünce çok mutlu oldu. Fatma'nın dileğini karşılayarak bize bu mutluluğu yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: