BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Esmanur - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Antalya'nın kasım ayında kış soğuğunun başladığı günlerden birinde arkadaşımız Esmanur ile  tanışmaya Hematoloji servisine gittik. Akdeniz Anemisi-Talesemi (Bir çeşit kan hastalığı) tanısıyla tedavi gören 17 yaşındaki arkadaşımız bizi çok sıcak karşıladı ve odadaki sıcak ortam içimizi ısıttı. Onunla getirdiğimiz kutu oyunlarını oynadığımız çok güzel bir zaman geçirdik. Gerçekten çok başarılıydı ve bu başarısı bizi çok etkiledi. Oyunumuz sonrasında biraz sohbet ettik ve bize hayallerinden bahsetti. Resim yapmayı çok sevdiği ve resimde oldukça başarılı olduğu için resim öğretmeni olmak istiyormuş. Sonra sıra dilek almaya geldi. Ona dileğini sorduğumuzda başta çok kararsız kaldı. Sonra “Zeka Oyunu”  istediğini söyledi. Siz de Esmanur'un hayalini gerçekleştirip onun tatlı gülüşlerine ortak olmak ister misiniz?

Gönüllümüzün bizimle iletişime geçtiğini öğrendiğimizde heyecanla dileği beklemeye başladık. Miniğimizin hediyesi geldiğinde ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik. Bizler de hemen hediyeyi özenle paketleyip Esmanur’a ulaştırdık. Hediyesi miniğimize ulaştığında miniğimizin ailesinden öğrendik ki Esmanur ve kardeşleri hediyeleri çok sevmiş ve oyunların her birini zevkle oynamış. Beğenmesine çok sevindik ve fotoğrafı gördüğümüzde çok mutlu olduk. Esmanur’un heyecanını paylaştık. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren, Esmanur’un mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: