BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Erva - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Antalya'nın henüz üzerinden atamadığı yaz mevsimine ait güneşli, bulutsuz ve dışarıda insanların temiz havaya doyacağı güzel bir gündü. Biz de miniğimizi eğlendirmek ve güldürmek için fakültemizde bulunan odamızdan Uno, Mangala, Jenga oyunlarımızı; mini saç tasarımı ve kolye setini alıp hastaneye doğru yola çıktık. Miniğimiz hastanemizde Nefroloji servisinde Böbrek Yetmezliği tanısı ile tedavi görmekte. Erva'nın yanına gittiğimizde kendisi uyuyordu. Rahatsız etmemek için dönmeye karar vermişken hemşiremiz hediyenin miniğimizi çok mutlu edeceğini, uyandırmamızda bir sakınca olmadığını belirtti. Hemen Erva'nın yanına gidip beraber oyun oynamanın bizi çok mutlu edeceğini söyledik. Odaya girdiğimizde elimizdeki oyuncakları gören miniğimizin yüzünde güller açtı. Hem çok heyecanlandık hem de çok sevindik. 7 yaşındaki Erva'dan öğrendik ki abisi ile Uno oynamayı çok seviyormuş. Annesinin de oyuna katılmasını istedik. Erva bize ve annesine Uno öğretti, beraber mutluluğun yüzümüzden eksik olmadığı güzel vakit geçirdik. Miniğimizin isteğiyle Jenga oyunu ile devam ettik ve Erva hepimizi yendi. Büyüdüğünde ne olmak istediğini sorduğumuzda yanımızda getirdiğimiz setin onu çok mutlu edeceğini anlamış olduk. Erva kuzeni ile beraber kuaför olmak istiyormuş. Ziyaretimizin sonunda miniğimizin isteğini sorduk ve "Akülü Beyaz Araba" cevabını aldık. Siz de Erva'nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğini teslim aldığımızda çok heyecanlandık ve vakit kaybetmeden arabanın kurulumuna başladık. Kısa zamanda arabanın kurulumunu tamamlayıp Erva'nin annesiyle iletişime geçtik. Kısa bir süre sonra Erva arabasını sürüyor, biz de onu izliyorduk. Onu mutlu görmek bizi de çok mutlu etti. Erva arabasıyla birkaç tur attıktan sonra hepimize teşekkür etti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze  teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: