BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emir - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kasım ayının sonlarında serin ve bulutlu günlerden birinde miniğimiz Emir ile tanışmak için hastanemize doğru büyük bir heyecanla yola koyulduk. Gitmeden önce fakültemizdeki LS odamızdan onu mutlu edecek bir hediye ve beraber oynayabileceğimiz bir oyun seçtik. 9 yaşındaki miniğimiz Alveolar Rabdomyosarkom (Bir çeşit yumuşak doku tümörü) tanısıyla hastanemizin Onkoloji servisinde tedavi görmekte. Hastaneye ulaştığımızda miniğimizi oyun odamıza davet ettik ve çeşitli oyunlar oynayarak çok keyifli vakit geçirdik. Oynadığımız oyunlardan en çok Play Station'ı sevdi. Bize Ronaldo'yu çok sevdiğini anlattı. Futbol sevgisinin yanında arabaları ve araba oyunlarını da çok seviyormuş. Oyun oynarken ilerde ne olmak istediğini hakkında konuştuk ve bize polis olmak istediğinden bahsetti. Geçirdiğimiz keyifli vakitten sonra sıra dilek almaya gelmişti. Miniğimiz biraz düşündükten sonra bir bisikleti olursa çok mutlu olacağını söyledi ve bizden "Mavi Bisiklet" istedi. Siz de Emir'in dileğini gerçekleştirip yakışıklı prensimizin hayallerine ortak olmak ister misiniz?

Tatilden döndüğümüzde miniğimizin dileğinin gerçekleştiğini öğrendik ve çok heyecanlandık. Ailesiyle iletişime geçtik, hastaneye gelecekleri zamanı öğrendik ve miniğimizi hediyesi ile buluşturmaya gittik. Çok yağışlı bir şubat sabahında hediyesini miniğimize teslim ettik. Miniğimiz kutuyu görünce çok mutlu oldu. Ailesi Emir'le birlikte çok sevindi. Duygulandılar ve çok teşekkür ettiler. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştiren, Emir'i ve ailesini böylesine mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: