BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aynur Ela - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin pırıl pırıl aydınlattığı bir kasım gününde oyunlarımızı alıp hastanemizin Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Bizi akıl küpü miniğimiz Ela karşıladı. Miniğimiz Ela 10 yaşında ve Lösemi(Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Birlikte Uno ve Tabu oynayarak keyifli anlar geçirdik. Uno'da çok başarılıydı ve kartlarını dikkat çekmeden hemen bitiriyordu. Tabu'da ise yaptığı yaratıcı anlatımlarla bizi kendine hayran bıraktı. Ela ile ettiğimiz sohbette karakalem çizim yapmayı sevdiğini öğrendik ve yanımızda götürdüğümüz çam sakızı çoban armağanı çizim seti epey hoşuna gitti. Ayrıca Ela tam bir voleybol hayranı. En büyük hayali ise gelecekte voleybolcu olmak. Miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Siyah ve Pembe Renkli Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Ela'nın dileğini gerçekleştirerek onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz? 

Heyecanla beklediğimiz dileğimizin geldiğini öğrendik ve Aynur Ela'nın ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrendiğimizde dileğimizi teslim etmek üzere hastanemizin yolunu tuttuk. Ela bizi büyük bir heyecanla odasında bekliyordu. Dileğini gördüğü sırada gözlerindeki heyecana hepimiz şahit olduk ve bize onu çok mutlu ettiğimizi söyledi. Ela'nın dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: