BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ali Eymen - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Tatlı tatlı esen bir gün, miniğimizle oynayacağımız oyunları hayal ederek Nefroloji servisine doğru yola çıktık. Yeni tanıştığımız miniğimiz Ali Eymen, 7 yaşında ve Polikistik Böbrek Hastalığı (Böbrekte birden fazla kist bulunması) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Oynamak için Ali Eymen'in yanına gittiğimizde, sıcak gülümsemesiyle bizi karşıladı. Beraber oyun oynamaya başladık. Oldukça zevk aldığımız Tangram oyunumuzda, Ali Eymen zekasıyla ve davranışlarıyla hepimizi büyüledi. Oyunda gerçekten çok başarılıydı. En sevdiği oyunlardan biri olduğunu öğrendiğimizde çok sevindik. Aynı zamanda Beşiktaşlı olduğunu ve bu yüzden en sevdiği rengin siyah olduğunu öğrendik. Miniğimize ileride ne olmak istediğini sorduğumuz zaman sınıf öğretmeni olmak istediğini söyledi. Oyunlara doyamasak da ziyaretimizin sonuna yaklaşmıştık. Ziyaretimizin sonunda miniğimize dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra "Mavi ve Siyah Bir Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Ali Eymen'in dileğini gerçekleştirip tatlı tebessümünü görmek ister misiniz?

Antalya'da güzel bir kış gününde Ali Eymen'in ailesine ulaştık ve kontrol için hastanemize geleceklerini öğrendik. Hediyesini ona büyük bir heyecanla götürdük. Çok mutlu ve meraklı bir şekilde dileğini bekleyen miniğimiz, bisikletini çok beğendi. Bize ve gönüllümüze çok teşekkür etti. Ali Eymen'in dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: