BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir çarşamba günü miniğimiz Zeynep’i ziyaret etmek için çeşitli oyuncaklar alıp odasına gittik. Zeynep Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Zeynep bizi görür görmez çok sevindi. Tanışıp sohbet etmeye başladık, kendisi 11 yaşında ve doktor olmak istiyor. Zeynep ona götürdüğümüz hediyeleri çok beğendi ve hemen oynamaya başladı. Dileğini sorduğumuzda ise “Karaoke Mikrofonu” istediğini söyledi. Biz Zeynep ile çok eğlenceli, güzel anılarla dolu bir gün geçirdik. Siz de dileğini gerçekleştirerek ona güzel bir anı vermek ister misiniz?

Zeynep'in hediyesinin geldiği haberini duyduğumuz bir nisan gününde haberi alır almaz ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince miniğimize hediyesini bir an önce kavuşturmak için hastanenin yolunu tuttuk. Hediyesini görünce çok heyecanlanan ve sevinçle paketi açan miniğimiz hemen hediyesiyle oynamaya başladı. Miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: