BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ömür - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir aralık gününde yanımıza oyuncaklarımızı da alarak içimizi ısıtan bir ziyaret gerçekleştirdik. Hematoloji servisinde tedavi görmekte olan miniğimiz Ömür ile tanıştık. Ömür bizi gördüğüne çok sevindi ve oyunlar oynamak için çok hevesli olduğunu söyledi. Ömür 9 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizle Ben Kimim kutu oyunu ve Uno kartlarıyla oynadık, İngilizceye ilgisi olan miniğimizle oyun kartlarındaki nesnelerin İngilizcelerini de tahmin etmeye çalıştık. Ziyaretimiz sırasında bize lego yapmaktan çok hoşlandığı söyleyen miniğimize ziyaret sonunda dileğini sorduğumuzda bize “Lego Seti” istediğini söyledi. Sizler de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Çok güzel bir kış gününde Ömür’ün hediyesinin bize ulaştığı haberini aldık ve vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Birkaç güne Ömür’ün hastaneye geleceği haberini aldık ve geldikleri bu güzel günde heyecanla hastanenin yolunu tuttuk. Bizi görünce hemen tanıyan miniğimiz, hediyesini görünce çok mutlu oldu ve bize teşekkür etti. Ömür’ün dileğini gerçekleştirip yüzünde kocaman bir tebessüm bırakan ve onun mutluluğuna bizleri de ortak eden gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: