BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Helin Su - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ders çıkışı oyuncakları alıp heyecanlı bir şekilde hastanemizin Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Fakülte hastanemizde tedavi görmekte olan Helin Su bizi tatlı bakışlarıyla karşıladı. Helin Su çok neşeli ve hareketli bir minik. Annesi Helin’in bizi beklediğini söyledi. Helin 6 yaşında ve yaklaşık bir yıl önce Ege Üniversite hastanesinde Optik Gliom (Optik sinir tümörü) teşhisi konmuş. Helin’le Doktor seti, Ben Kimim ve Jenga oynadık. Doktor setiyle oynamayı çok sevdi. Evde kendi doktor setinin olduğunu söyledi. Ben Kimim oynarken annesi de bizle oynadı. Jenga tahtalarıyla bir ev yaptık. Biz ayrılırken çok eğlendiğini söyledi ve yarın tekrar gelmemizi istedi. Ziyaretimizin sonunda ona dileğini sorduğumuzda bizden “Niloya’lı Mutfak Seti” istedi. Siz de Helin Su’nun dileğini yerine getirip miniğimizi mutlu etmek ister misiniz?

Cuma günü Helin Su’nun hediyesinin geldiği bildirimiyle çok mutlu olduk ve hemen annesi ile iletişime geçtik. Helin Su o gün tedavi görüyormuş. Hemen hediyesini alıp miniğimizin yanına gittik. Elimizde hediyesiyle bizi görünce bir anda gözlerini kocaman bir mutluluk sardı. Hemen yataktan kalkıp hediyesini açmak istedi. Hediyesini beraber açtık. Miniğimiz hediyesini açınca çok beğendi ve çok mutlu oldu. Hatta çıkarken de Helin Su benim de onlarla gelmemi istedi. Helin Su'yla beraber otobüse kadar gittik ve otobüsleri geldiğinde ayrıldık. Helin Su o kadar mutlu oldu ki bir miniğimizin bu anını görmek bizim için çok büyük bir şanstı. Helin Su'nun mutluluğunda katkısı olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: