BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emirhan - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir çarşamba günü öğleden sonra bir kucak dolusu oyuncaklarımız ile hastanenin yolunu tuttuk. Koridorun sonunda 312 numaralı odayı bulduk. Çocuklarımız geleceğimizi biliyor ve heyecanla bizleri bekliyordu. Emirhan yatağında bağdaş kurup yüzünde koca gülümsemesi ile karşıladı beni. 12 yaşındaki miniğimiz lenfoma (Lenf sistemi tümörü) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Odaya girdiğimizden beri miniğimizin dikkatini Jenga oyunu çekti, ablasıyla da çok sık oynadığını ve çok sevdiğini söyledi. Birlikte Jenga oynadık, sonrasında hafıza kartları oyunumuza başladık. Çoğu kartın eşini doğru bularak oyunu kendisi kazandı. Hafızası çok kuvvetli bir çocuktu Emirhan, oyunumuzun sonuna gelirken tekrar buluşmak adına sözleştik. Birlikte çok keyifli vakit geçirdik. En son ise ona polis arabası hediye ettik ve büyüyünce polis olmak istediğini, bu oyuncağın onu çok mutlu ettiğini söyledi. Dileğini sorduğumuzda “Yıldızlı UEFA Futbol Topu” istedi. Biz onlarla orada iken onların yüzündeki gülümsemeye ve mutluluğa tanık olduk, siz de dileğini gerçekleştirerek Emirhan'ın gülümsemesine katkıda bulunmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin geldiğini ilk duyduğumuzda çok mutlu olduk ve bir an önce hediyesini vermek için harekete geçtik. Miniğimizin ailesiyle konuştuğumuzda çok sevindiler ve miniğimizin hediyesi için sabırsızlandığını söylediler. Hemen hediye teslimi için bir tarih belirleyip o günü heyecanla beklemeye başladık ve nihayetinde o gün geldi. Miniğimize hediyeyi teslim ettiğimizde çok mutlu olduğunu ve bu günü heyecanla beklediğini söyledi. Gözlerindeki o mutluluk parıltısı bize bir kez daha bu mutluluğun defalarca kez yaşanması gerektiğini hatırlattı. Bu mutluluğu sadece miniğimize değil ailesine ve bize yaşattığı için gönüllümüze sonsuz teşekkürler.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: