BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emirhan - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Aydın günü içimizi ısıtan bir heyecanla oyuncaklarımızı alıp Hematoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile tedavi görmekte olan 8 yaşındaki miniğimiz Emirhan'ı ziyaret ettik. Ona getirdiğimiz oyunların yanında hediye olarak verdiğimiz oyuncak arabayı çok beğendi. Hatta biz giderken arabayla oynayacağını da bize söyledi. Ziyaretimiz sırasında Emirhan’la birlikte Uno ve Jenga oynadık, daha sonra da birbirimize bilmeceler sorduk. Emirhan oyunlarda çok başarılıydı ve sohbet ederken bize ileride doktor olmak istediğini söyledi. Sohbetimize devam ettiğimizde tuttuğu takımın Galatasaray, en sevdiği meyvenin kivi, en sevdiği yemeğin makarna, ayrıca en sevdiği rengin de kırmızı olduğundan bahseden miniğimizle çok keyifli bir sohbet geçirdik. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken bizden ne dilediğini sorduk. O da en sevdiği renge yakışır bir "Kırmızı Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de Emirhan'ın dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir aralık gününde Emirhan'ın hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve çok heyecanlandık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduklarını öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden miniğimize hediyesini vermek üzere Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. Hediyesiyle hemen oynamak istedi. Hediyenin küçük dostumuzun yüzünde oluşturduğu gülümseme, bize ayrı bir mutluluk kattı. Miniğimiz hediyesini çok beğendiğini söyleyip bize teşekkür etti. Biz de minik dostumuza bu güzel anı yaşattığı için gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: