BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emir Berke - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve sıcacık bir çarşamba günü miniğimiz Emir Berke'yi ziyaret etmek için türlü oyuncaklarımızı kapıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Kendisi de bizi sevinç ve heyecanla karşılayan Emir Berke ile hemen tanıştık. Miniğimizle tanıştıktan sonra hevesle Jenga oynamaya başladık. 8 yaşında olan miniğimiz Lenfoma (Lenf sistemi tümörü) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Jenga oyunundan hemen sonra da bulmaca oyunu oynadık. Merak ve hevesle tüm simgeleri bulup bizi açık ara farkla yenen miniğimiz sohbetimiz sırasında astronot olmak istediğini söyledi. Miniğimize dileğini sorunca bizden “Hot Wheels 10'lu Minik Araba Seti” istedi. Biz Emir Berke ile eğlenceli anılarla dolu güzel bir gün geçirdik siz de dileğini karşılayarak ona güzel bir anı vermek ister misiniz?

Işıl ışıl bir pazartesi gününde gelen bir mesajla miniğimiz Emir Berke'nin hediyesinin fakültemize ulaştığını öğrendik. Ailesiyle iletişime geçip uygun bir vakit ayarladık. Vakti gelince de büyük bir hevesle miniğimizin hediyesini kapıp yanlarına vardık. Miniğimiz bizi heyecanla parlayan gözlerle karşıladı. Bekletmeden hediyesini teslim ettik kendisine. Hediyesini çok beğenip bize de teşekkür etti. Biz de miniğimizin bu mutluluğuna aracı olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: