BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Doğan - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir kasım günü çocuklarımız mutlu olsun diye yanlarına gitmeye karar verdik. Bir sürü güzel oyuncak kapıp koşarak heyecanla yanlarına vardık. Hematoloji servisindeki 13 yaşındaki Doğan onunla oynama teklifimizi kabul etti. Bize karşı hep oldukça kibar davranan sevimli çocuğumuz Jenga ve Uno oynamak istedi. Miniğimizle keyifle oyunlar oynadık ve ona oyunumuz sonunda bir okuma kitabı hediye ettik. Büyüyünce ne olmak istediği sorusuna polis olmak istediğini söyledi. Dileğini sorduğumuzda “Siyah Bisiklet” istediğini ve bunun onu çok mutlu edeceğini söyledi. Bu nahif ve sevimli çocuğumuzun dileğini yerine getirerek siz de miniğimizin gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir aralık günü Doğan'ın hediyesi bize ulaştı. Ailesine haber verdik ve koştur koştur hediyesini teslim etmeye gittik. Çocuğumuz hediyeyi görünce çok beğendi ve bizlere teşekkür etti. Siyah bisikletini güzelce kullanacağını söyleyen miniğimizin hediyesinin eline ulaşmasına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: