BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Deniz - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kasımın ilk gününde heyecanlı adımlarla hastanemizin Pediatri bölümünün yolunu tuttuk. Miniğimizle oynayacağımız oyunları ve oyuncakları özenle seçtik. Odaya girdiğimizde bizi sıcacık enerjisiyle 13 yaşındaki Deniz karşıladı. Deniz Hodgkin Lenfoma (Bir çeşit lenf kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Deniz'le tanıştık ve bize büyüdüğünde futbolcu olmak istediğini söyledi. Eğlenceli bir mangala oyunu oynadıktan sonra Uno ve aynı zamanda Ben Kimim oyununu oynadık. Deniz bu oyunların hepsinde başarılı bir şekilde bizleri yendi. Bu güzel oyunlarımız ve güzel sohbetimizin sonunda Deniz'e bizden istediği bir şey olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra  tuttuğu takım olan “Galatasaray Forması” istediğini söyledi. Siz de Deniz'in mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir Aydın gününde  Deniz 'in hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik. Hemen Deniz ile iletişime geçtik. Birkaç gün sonra hastaneye geleceğini  söyledi. O gün geldiğinde heyecanlı adımlarla hastanemizin yolunu tuttuk.  Deniz hediyesini görünce çok mutlu oldu.  Hemen formasını giydi ve tam istediği gibi bir forma olduğunu söyledi.  Deniz 'in dileğini gerçekleştirip gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: