BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Belinay - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli güzel bir çarşamba gününde ellerimizde boya kalemleri, boyama kitapları ve oyunlarla hastanemizin Pediatri servisinde Lenfoma (Lenf sistemi tümörü) tanısıyla tedavi gören 8 yaşındaki Belinay'ı ziyaret ettik. Bizi bekleyen bu prensesin yanına büyük bir heyecanla gittik. Bizi şahane bir enerji ile karşıladı ve hemen oyunlara geçtik. Öncelikle Jenga oynadık, Belinay çok maharetli olduğu için bizi yendi. Daha sonra Uno oynadık bir hayli eğlenceli geçmişti ve yine bizi yendi. Biz de yenebileceğimizi düşünerek Kızma Birader oynamaya karar verdik lakin onun bir prenses olduğunu unuttuk çünkü prensesler asla kaybetmezdi. Tabiki de yine bizi yendi biz de yanımızda getirdiğimiz boya kalemleri ve boyama kitaplarını ona hediye ettik. Sohbetimiz sırasında Belinay ileride anaokulu öğretmeni olmak istediğini, ayrıca çizgi film izlemeyi de çok sevdiğini bizlere söyledi. Ziyaretimizin sonlarına doğru dileğini sorduğumuzda bizden "LEGO Seti" istediğini söyledi. Siz de Belinay'ın mutluluğuna ortak olup onun bu dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

Güzel bir perşembe gününde gelen güzel bir haber ile havalara uçtuk. Miniğimizin dileği fakülteye ulaşmıştı. Hiç vakit kaybetmeden ailesi ile iletişime geçtik ve uygun bir tarih için sözleştik. Anlaştığımız gün gelip çattığında miniğimizin dileğini alıp hemen yanına gittik. Bizleri gören miniğimiz büyük bir sevinçle bizleri karşıladı. Ailesi de en az onun kadar mutlu oldu. Bu mutluluğu başta miniğimiz olmak üzere hepimize yaşatan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: