BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aybars - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayının sonuna doğru güneşli bir kış gününde, içimizde bir miniğimizle tanışacak olmanın mutluluğuyla hastanemize doğru heyecanlı bir şekilde yola çıktık. Bizi orada güler yüzle Aybars karşıladı. Aybars'a eşlik eden annesini ve ufak kız kardeşini gördük ve içimiz daha da kıpır kıpır oldu. Aybars 10 yaşında Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Birlikte Uno, Jenga ve kart eşleştirme oyunlarını büyük bir zevkle oynadık. Oyunlarda çok iyi olduğunu gördük. Satranç ve sudoku gibi oyunları da sevdiğini söyledi. Sohbetimiz sırasında sıkı bir maç takipçisi ve sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyledi. Gezmeyi seven miniğimiz, Fransa ve İtalya hakkında oldukça bilgiye sahipti. İleride doktor olmak isteyen Aybars, Fransa'da doktorluk yapmak istediğini de dile getirdi. Doğduğu mevsim sonbahar olduğundan sonbaharı çok sevdiğini ve sonbaharda bisiklete binmeyi sevdiğini öğrendik. Sarı rengi ve arabaları çok seven Aybars ziyaretimiz sonunda bizden dileğinin "Sarı Uzaktan Kumandalı Araba" olduğunu söyledi. Siz de Aybars'ın dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir mart gününde Aybars'ın hediyesinin bize ulaştığını öğrendikçe çok heyecanlandık. Hemen ailesiyle iletişime geçik ve hastanemizden taburcu olduklarını öğrendik. Hastanemize uzun bi süre gelmeyeceklerini ögrendik. Miniğimizi daha fazla bekletmemek için dileği olan sarı uzaktan kumandalı arabasını alıp ona vermek üzere yola koyulduk. Bizi minik kardeşi ve annesiyle çok güzel bir şekilde karşıladı. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. Hediyesiyle hemen oynamak istedi. Hediyeyi açıp beraber oynadık. Hediyenin küçük dostumuzun yüzünde oluşturduğu gülümseme bize ayrı bir mutluluk kattı. Miniğimiz hediyesini çok beğendiğini söyleyip bize teşekkür etti. Biz de minik dostumuza bu güzel anı yaşattığı için gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: