BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aslı - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir aralık gününde dersimizden çıktıktan sonra büyük bir heyecanla Hematoloji servisine doğru yola koyulduk. Bizi, içimizi ısıtan sıcacık gülümsemesiyle Aslı karşıladı. Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte olan 17 yaşındaki arkadaşımızla Jenga'dan Uno'ya çeşit çeşit oyunlar oynarken sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Büyüdüğünde katip olmak isteyen arkadaşımız hayaline kavuşmak için elinden geleni yaptığını söyledi. Ayrıca sohbetimiz sırasında kitap okumayı çok sevdiğini de söyleyen Aslı, oyunlardan çok keyif aldığını da belirtti. Aslı'mız daha sonra tekrardan gelip onunla oynamamızı istedi. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Özellikle roman okumayı çok sevdiği için bizden "Erin Sterling Lanetli Aşk ve Beyza Alkoç Sıfır Kilometre" kitapları dileğinde bulundu. Siz de Aslı'nın dileğini yerine getirip onun içimizi ısıtan gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Yağmurlu bir aralık gününde Aslı’mızın hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz hemen ailesiyle iletişime geçtik. Aslı ve ailesi hastanede olduğunu söyleyince  büyük bir heyecanla hediyesini vermek üzere yola koyulduk. Aslı’mız hediyesini görünce çok sevindi. Ona bu mutluluğu yaşatan gönüllümüze de en içten dileklerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: