BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aras - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir nisan gününde elimizde çeşit çeşit oyunlarımızla hastanemizin Onkoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi gören 4,5 yaşındaki Aras'la tanışmak için yola koyulduk. Minik Aras'ımızla birbirinden eğlenceli ve yaratıcı oyunlar oynayarak sohbet ettik. Yaratıcılığı ve zekasıyla sorduğumuz sorulara şaşırtıcı cevaplar veren miniğimizle oldukça eğlendik. Prensimiz bütün oyunları oynayabilmek için heyecanla sürekli oyundan oyuna atladı. Çok güzel zaman geçirdiğimiz miniğimize dileğini sormayı da unutmadık. Bizden "Kırmızı Uzaktan Kumandalı Araba" rica etti. Siz de enerjisiyle neşe saçan miniğimizin mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Minik Aras'ımızın hediyesinin geldiğini öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik. Taburcu olan miniğimizin kontrole geleceği günü dört gözle bekledik. O gün geldiğinde hediyemizi ve sevdiği oyunları alıp heyecanla yola koyulduk. Hediyesini görünce çok sevinen miniğimiz büyük bi merakla paketini açtı. Hediyesini görünce yüzündeki sevinç her şeye değerdi. Miniğimizin bu kadar mutlu olmasını sağlayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: