BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ali - Adnan Menderes Tıp Fakültesi

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmur ayı nisanın güzel bir gününde elimizde bir sürü oyuncakla hastanemizin Onkoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi gören 11 yaşındaki Ali isimli miniğimizin ziyaretine gittik. Ali ile çeşit çeşit oyunlar oynayıp sohbet ettik. Oyunlara doymayan tatlı miniğimiz bütün oyunlarda kazanarak bizi şaşırtmadı. Miniğimiz bağlama çalıp güzel sesiyle bize şarkı söyledi hatta geçenlerde okulumuzun bazı öğretmen ve öğrencilerine mini bir konser vermiş. Bu yeteneğinden olsa gerek miniğimiz büyüyünce müzik öğretmeni olmak istediğini söyledi. Ona dileğini sorduğumuzda ise bizden "Kırmızı Bir Bisiklet" rica etti. Siz de bu enerjik ve yetenekli miniğimizin dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

Ekim ayına veda edeceğimiz bu güzel günlerin birinde miniğimiz Ali'nin hediyesinin geldiği haberini aldık. Hiç zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik ve uygun bir gün belirleyip Ali'ye evinde sürpriz yapmaya karar verdik. Kırmızı bisikletimizi alıp heyecanla kapının önünde bekledik, kapıyı açan sevimli miniğimiz bisikleti görünce çok sevindi ve hemen sürmek istedi. Enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen Ali'miz kırmızı bisikletiyle evinin önünde gülücüklerle bisikletinin tadını çıkardı. Miniğimize bu heyecanı ve mutluluğu yaşatan gönüllümüze teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: