BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yiğit - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bahar havası tadında bir mart gününde birbirinden güzel kostümlerimiz ve heybelerimizle hastanemizin yolunu tuttuk. Enfeksiyon servisinde Yiğit bizleri büyük bir heyecanla karşıladı. Miniğimiz 10 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Kendisine oyunlarımızı gösterdiğimizde en iyi olduğu oyunun Uno olduğunu ve bizlerle Uno oyununu oynamak istediğini söyledi. Kıyasıya mücadeleli oyunumuzu bir yandan sürdürürken diğer yandan Yiğit’le sohbet ettik. En sevdiği dersin matematik olduğunu, arkadaşlarını çok sevdiğini ve büyüdüğünde bilgisayar mühendisi olmak istediğini öğrendik. Hatta şimdiden kodlama öğrenmeye başlamış bile. Bizi büyük bir galibiyetle yendikten sonra sıra miniğimizin dileğini almaya geldi. Yiğit bizlerden "Mavi Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de Yiğit'in dileğini gerçekleştirip onun güzel tebessümüne ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir Ankara gününde miniğimiz Yiğit’in hediyesinin bize ulaşması heyecanıyla hemen ailesiyle iletişime geçtik. Taburcu olacağını öğrendiğimiz miniğimizin hediyesini kargolayıp evine ulaşmasını bekledik. Kargomuz Yiğit’e ulaşır ulaşmaz hediyesini görmenin mutluluğunu yaşamış. Annesi Yiğit’in oyuncağıyla oynadığını ve oyuncağını çok beğendiğini söyledi. Miniğimizin dileğini bize ulaştırıp yüzündeki gülücüğe vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: