BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sadık Ahmet - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Çok güzel bir şubat gününde heybelerimize birbirinden güzel oyuncaklarımızı doldurup hastanenin yolunu tuttuk. Kiminle tanışacağımızın heyecanı içerisinde gittiğimiz Genel Pediatri servisinde 16 yaşındaki Sadık Ahmet ile tanıştık. Sadık Ahmet hastanemizde Propiyonik Asidemi (Bir çeşit metabolizma hastalığı) tanısı ile tedavi görüyor. Sevimli arkadaşımızla oyunumuza oyun hamurundan insanlar yaparak başladık. Bir yandan renkli hamurlarımızla eğlenirken bir yandan da sohbetimizi eksik etmedik. Sadık Ahmet'in en sevdiği hayvanın at olduğunu öğrenince ona balondan güzel bir at yapıp hediye ettik. Miniğimiz yaş pasta yemeyi de çok seviyormuş. Oyunumuza yapboz yaparak devam ettik ve miniğimizin de yardımıyla güzelce tamamladık. Ziyaretimizin sonunda Sadık Ahmet'e onu en çok neyin mutlu edeceğini sorduk ve o da bize "Uzaktan Kumandalı Araba" cevabını verdi. Siz de minik dostumuzun dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir bahar sabahı Sadık Ahmet'in hediyesinin elimize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve yakın zamanda kontrole geleceklerini öğrendik. Dört gözle beklediğimiz gün geldiğinde de miniğimize hediyesini teslim ettik ve yüzümüzde kocaman gülücüklerle miniğimize veda ettik. Miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: