BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ramazan Yusuf - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir mayıs günü oyuncaklarımızı alıp, kostümlerimizi giyip hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisimizde tatlı miniğimiz Ramazan Yusuf ile tanıştık. Miniğimiz 6 yaşında ve hastanemizde Brakial Pleksus Felci (Kollara giden sinirlerin felci) tanısıyla tedavi görmekte. Tanıştıktan hemen sonra miniğimize yanımızda getirdiğimiz boyama kitaplarımızı gösterdik. Boyama kitabını çok seven miniğimiz hemen boya yapmaya başladı. Rengarenk boyamalar yapıp bitirdikten sonra miniğimize mavi balondan bir kılıç yaptık. Miniğimizin kılıç oyunundaki hareketleri çok başarılıydı. Bir yandan kılıçlarla oynarken bir yandan da sohbet ettik. Sohbet ederken en sevdiği rengin kırmızı olduğunu ve büyüyünce polis olmak istediğini öğrendik. Keyifli sohbetimizin sonunda miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Kırmızı Akülü Araba" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Sıcak yaz günlerinden bir gün miniğimiz Ramazan Yusuf’un hediyesine kavuşmanın heyecanıyla hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden hediyesini kargoya verdik. Günlerce merakla hediyesini bekleyen tatlı miniğimiz hediyesine kavuşunca çok mutlu olmuş. İstediği arabanın tam olarak bu olduğunu söylemiş. Biz de miniğimizin dileğini karşılayıp yüzündeki tebessüme vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: