BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Poyraz Arda - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

1 1

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yaz gelmiş dedirten sıcacık bir haziran sabahı hastaneyi ziyaret edeceğimiz için içimiz kıpır kıpırdı. Miniklerimizle beraber keyifli vakit geçirmek için hastanenin yolunu tuttuk ve Pediatrik Ortopedi servisinde Poyraz’la tanıştık. Poyraz 8 yaşında ve Fibular Hemimelia (Doğuştan fibula kemiğinin gelişmemesi) tanısı almış tatlı mı tatlı bir miniğimiz. Daha odasına girerken Poyraz’ın enerjisini hissetmiştik. Beraber çok defa "Uno" oynadık ama Poyraz’ı yenmeyi başaramadık. Oyunda kazandığında yaptığı sevinç danslarıyla da bizi çok güldürdü. Daha sonrasında Poyraz bize kartlarla oynayabileceğimiz yeni oyunlar gösterdi. Futbol oynamaktan çok keyif aldığını ve lakabının Sarı Fırtına olduğunu öğrendik. Galatasaraylı miniğimizin en sevdiği futbolcu da Icardi’ymiş. Keyifli sohbetimizden sonra ise Poyraz’dan yeni öğrendiği şarkıları dinledik. Biz o kadar eğlendik ki vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık bile. Ziyaretimizin sonundaysa Poyraz’a dileğini sorduk. Miniğimiz çok kararsız kalsa da en sonunda istediği hediyenin “Uzaktan Kumandalı Araba” olduğuna karar verdi. Siz de Poyraz’ın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Poyraz’ın hediyesi elimize ulaşınca hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneye gelecekleri tarihin uzak olduğunu öğrenince miniğimizi bekletmemek için hediyesini kargolamaya karar verdik. Miniğimiz dileği ona ulaşınca kocaman gülümsemesiyle bize fotoğraf göndermeyi ihmal etmedi. Kontrole geldiğinde de arabasıyla beraber oynamak için sözleştik. Miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: