BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Said - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir sonbahar gününde oyuncaklarımızı ve boyama kitaplarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde Muhammed Said ile tanıştık. Muhammed Said 8 yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısıyla tedavi görüyor. Ziyaretimizde önce yapboz yaptık. Miniğimiz yapbozu çok seviyormuş. Sonrasında da rengarenk boyama kalemleriyle çeşit çeşit bitkilerin bulunduğu boyama kitabımızı boyadık. Miniğimiz çok yetenekliydi, hepimizi hayran bıraktı. Aynı zamanda en sevdiği rengin kırmızı olduğunu söyledi. Bize büyüyünce doktor olup öğrencilerine ders anlatmak istediğinden bahsetti. Ziyaretimizin sonlarına doğru dileğini sorduğumuzda ise bizden “Doktorlu Oyuncak Seti” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin yüzünde kocaman, sevgi dolu bir gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Güzel, güneşli bir Ankara sabahında Muhammed Said'in dileğinin elimize ulaştığını öğrendik. Hastanede olduğunu öğrendiğimizde miniğimize çok istediği doktor setini ulaştırmak ve onu görmek için yola koyulduk. Doktor olmak isteyen miniğimiz hediyesini çok beğendiğini söyledi. Doktor setini kurmaya çalışırken miniğimizle birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Minik arkadaşımızın mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: