BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Miray - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu bir Ankara gününde oyuncaklarımızı alıp heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunun tuttuk. Oraya vardığımızda bizi 9 yaşındaki tatlı miniğimiz Miray karşıladı. Miniğimiz Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) nedeniyle hastanemizde tedavi almakta. Tanıştıktan hemen sonra beraber Uno oynamaya başladık. Bir yandan çok eğlenirken diğer yandan ettiğimiz sohbetimizde miniğimizin Beşiktaşlı olduğunu ve gelecekte hakim olmak istediğini öğrendik. İleride davamız olursa kendisine gelmemizi söyledi. Daha sonrasında beraber Hızlı Dedektif oynadık. Akıllı miniğimiz bu oyunda da gayet başarılıydı ve oyunu kazandı. Hep birlikte çok güldük, eğlendik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Barbie Kampa Gidiyor Oyun Seti" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir Ankara gününde miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastanemize kontrole geldiklerini öğrendiğimizde bir an önce hediyemizi miniğimizle buluşturmak için yola koyulduk. Miray'ın annesi, miniğimizin hediyesini dört gözle beklediğini söyledi. Miray hediyesini gördüğünde çok sevindi ve tam istediği hediye olduğunu söyledi. Hepimiz çok mutlu olduk. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: