BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Miraç Enes - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde oyunlarımızı ve kostümlerimizi yanımıza alarak yeni bir miniğimizle tanışmak için Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Odasına girdiğimizde minik Miraç bizi sevimli gülümsemesiyle karşıladı. Miraç 4 yaşında, Majör Talasemi (Bir çeşit kan hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. İlk olarak birlikte üzerinde taşıtların olduğu bir yapboz yaptık ve hangi taşıtları daha çok sevdiğini sorarak keyifli sohbet ettik. Daha sonra yanımızda getirdiğimiz resimli hafıza oyununda minik Miraç kuvvetli hafızasıyla kartları hızlıca bularak bizi çok şaşırttı. Oyunları oynarken ettiğimiz keyifli sohbette en sevdiği rengi tişörtünün üzerindeki kahverengi detayı göstererek söyledi. Kendi oyuncakları arasından balık tutma oyununu bize eğlenceli espriler yaparak gösterdi. Oyunu oynarken oyuncak balık düşünce attığı neşeli kahkahasıyla bizi de güldürdü. Ziyaretimizin sonuna gelince miniğimize dileğini sorduğumuzda biraz düşündü. Daha sonra heyecanla “Kırmızı Oyuncak Araba” istediğini söyledi. Siz de dileğini gerçekleştirerek minik Miraç’ın gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miraç Enes'in hediyesi geldiğinde heyecanla ailesini aradık. Hastanede olduklarını öğrendik ve hediyesini kendisine ulaştırması için annesine teslim ettik. Daha sonra annesinden çok sevindiğini öğrenince çok mutlu olduk. Miraç Enes'in mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: