BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Miraç - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir kış gününde oyuncaklarımızı aldık, hastanemizin yolunu tuttuk. Kiminle karşılaşacağımızdan habersiz Genel Pediatri servisinin kapısını çaldığımızda bizi tatlı mı tatlı Miraç karşıladı. Miniğimiz 16 yaşında ve hastanemizde Mesane Ekstrofisi (Karın ön duvarının doğumsal gelişim kusuru) tanısıyla hastanemizde tedavi görmektedir. Miniğimizle oyun serüvenimize Tahmin Et Bakalım oyunuyla başladık. Oyunumuzda zekasını ve genel kültürünü güzel bir şekilde ortaya koyan miniğimiz bizi hayrete düşürdü. Bundan sonra ise oyun maceramıza Uno ile devam ettik. Başta Uno kartlarını kullanarak illüzyon gösterisi yaptık. Hayranlıkla bizi izleyen miniğimiz Miraç’a bu illüzyonun sırlarını gösterdik. Sonrasında Uno'ya kaldığımız yerden devam ettik. Oyunun sonunda Miraç bizi yendi. Keyifli geçen oyunlarımız sırasında ettiğimiz sohbetlerden miniğimizin Amasyalı olduğunu, edebiyatı sevdiğini ve ikiz kardeşinin olduğunu öğrendik. Sohbetimizin sonunda miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Fenerbahçe Forması 2024 Çubuklu" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünde koskocaman bir gülümseme oluşturmak ister misiniz?

Şubat ayının son günlerine doğru miniğimiz Miraç'ın dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik ve vakit kaybetmeden hediyemizi miniğimize yolladık. Miraç'ı hediyesine kavuşturduk, miniğimiz öğrendiğimize göre çok mutlu olmuş ve hediye olan formasını çok beğenmiş. Arkasına yazılı Miraç yazısı da miniğimizin çok hoşuna gitmiş. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: