BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9778 - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi ısıtan güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi oyunlarımızla doldurup heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste çok tatlı bir miniğimizle tanıştık. 12 yaşında olan miniğimiz bizimle oynamak için çok istekliydi. Hemen heybemizdeki oyunlarımızdan Hızlı Dedektif’i seçip birlikte takımlar halinde oynamaya başladık. Miniğimizin takımı bu oyunda oldukça iyiydi ve her seferinde kazandılar. Oyun esnasında miniğimizin dikkatine ve hızına hepimiz hayran kaldık. Oyun oynarken miniğimizle sohbet etme fırsatı da bulduk. Keyifli sohbetimiz esnasında miniğimiz bize bir kedisi olduğundan bahsetti ve biz de hemen kendisine balondan bir kedi yaptık. Büyüyünce endüstriyel tasarım mühendisi olmak isteyen miniğimiz bize kendi yaptığı tasarımlarından bahsetti. Fenerbahçeli olan miniğimiz bize okuldaki başarılarından bahsedince gerçekten de çok etkilendik. En sevdiği dersin matematik ve en sevdiği rengin turkuaz olduğunu öğrendik. Miniğimizle olan keyifli sohbetimizin ardından kendisinden dileğini aldık. Miniğimiz bizden "Paten" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki o güzel tebessüme vesile olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizle tekrar görüşecek olmanın sevinciyle hastanemizin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi güler yüzüyle karşıladı ve heyecanla hediyesini açmaya başladı. Patenini görünce miniğimizin yüzünde çok güzel bir tebessüm oluştu. Mutluluğu yüzünden okunan miniğimiz patenini çok beğendiğini ve sürmek için can attığını söyledi. Miniğimizin sevinci bizleri de çok neşelendirdi. Miniğimizin sevincine, heyecanına ve güzel gülüşüne vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: