BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9510 - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir Ankara gününde heybelerimizi alıp, kostümlerimizi giyip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste 10 yaşındaki miniğimiz bizi güler yüzüyle karşıladı. Zaman kaybetmeden miniğimizle tanışıp oyun oynamaya başladık. Oyunlar arasında en çok Süper Bardaklar ilgisini çekti ve oyunumuz için takımlara bölündük. Tatlı bir rekabet sonucunda miniğinizin takımı kazandı. Miniğimizle keyifle sohbet ettik. Bu sırada miniğimizin Galatasaraylı olduğunu ve en sevdiği rengin yeşil olduğunu öğrendik. Ayrıca miniğimiz en sevdiği dersin Türkçe olduğundan da bahsetti. Miniğimiz Uno oyununu yeni öğrenmiş olmasına rağmen ilk seferde bizi yendi. Bu oyunda da oldukça başarılıydı. Sonra miniğimizin hayalindeki mesleğin doktorluk olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonunda miniğimize dileğini sorduğumuzda “Kırmızı Uzaktan Kumandalı Araba” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna vesile olmak ister misiniz? 

Güneş’in içimizi ısıttığı güzel bir Ankara gününde tatlı miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve hemen ailesiyle iletişim kurduk. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince onun adına çok sevindik. Arabalara çok meraklı olan miniğimiz hemen arabasıyla oynayabilsin diye vakit kaybetmeden hediyesini kargoladık. Hediyesini heyecanla bekleyen tatlı miniğimize uzaktan kumandalı arabası ulaşınca ailesiyle tekrardan iletişime geçtik. Miniğimizin kırmızı uzaktan kumandalı arabasını görünce çok mutlu olduğunu, arabasının renginin de miniğimizin çok hoşuna gittiğini, hemen hediyesiyle oynamaya başladığını ve oyuncağıyla oynarken çok güzel vakit geçirdiğini öğrendik. Hediyesini çok beğendiğini söyleyen miniğimizin heyecanına ve güzel gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: