BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9326 - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Ankara gününde oyuncaklarımızı alıp heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi tatlı bir miniğimiz karşıladı. Miniğimiz dokuz yaşında ve hastanemizde tedavi görmekte. İlk önce onunla beraber Uno oynamaya başladık. Uno oynarken de bir yandan sohbet ettik ve sohbetimizde kitap okumayı sevdiğini, en sevdiği rengin mavi olduğunu, matematik öğretmeni olmak istediğini ve Fenerbahçeli olduğunu öğrendik. Daha sonrasında beraber Jenga oynadık. O oyunda da gayet başarılıydı. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Mavi Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileği bize ulaştığında hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduklarını öğrenince Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Mavi bisikletinin geldiğini öğrenen miniğimiz heyecanla mavi bisikletini ve bizi görmek için odasından çıktı. Bisikletini gören miniğimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Onun heyecanına ve bizim mutluluğumuza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: