BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8571 - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Haziran ayı gelmesine rağmen Ankara’da bitmeyen yağmurlar bize yaz gelmemiş gibi hissettiriyordu ta ki miniğimizle tanışana kadar. Hastaneye girdikten sonra Enfeksiyon servisimize doğru yola çıktık. Kiminle tanışacağımızı bilmeden gitmiştik ve bizleri akıllı mı akıllı miniğimiz karşıladı. Prensesimiz hastanede Rabdomyosarkom (Bir çeşit yumuşak doku tümörü) tanısı ile tedavi görüyor. 8 yaşındaki miniğimize büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda bize savcı, robotik kodlamacı gibi farklı farklı meslekler söyledi ve öğrendik ki son zamanlarda karşılaştığı doktoru sayesinde onkoloji doktoru olmayı da düşünüyormuş. Bunu öğrenince bizler de çok sevindik. Hangi oyunu oynayacağımızı seçmeye çalışırken miniğimiz kelime bilme oyununu çok sevdiğini söyleyince onu oynamaya karar verdik. En sevdiği renk mavi olduğu için tabii ki de mavi piyonla oynamayı seçti. Kelime oyununu oynarken minik arkadaşımız kelimeleri o kadar çeşitli şekillerde anlattı ki etkilenmemek elde değildi, genel kültürüne hayran kaldık. Bir sonraki sefere kurbağa oyunu oynamak istediğini de bizlerle paylaştı. Boyama yapmak isteyip istemediğini sorduğumuzda çizim yaptığını, bu sebeple boyamadan ziyade çizime daha çok odaklandığını ve bu sayede hayal gücünü geliştirdiğini söyledi. Bu çok keyifli ziyaretimizin sonuna yakın miniğimize dileğini sorduğumuzda Harry Potter serisinde önemli bir yeri olan ‘‘Hermione Granger’ın Asası’’ figürünü istediğini söyledi. Siz de minik arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz büyük bir heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneye kontrole geldiklerini öğrendiğimizde çok sevindik ve hemen hediyemizi paketleyip hastanenin yolunu tuttuk. Bizi görünce miniğimiz çok mutlu oldu ve hediyesini bir an önce açmak istedi. Dileğinin paketini açtığında tam istediği gibi olduğunu duyunca aşırı mutlu olduk. “Hermione Granger’ın Asası” ile bize birkaç figür göstermeyi ihmal etmedi. Dileğimizi gerçekleştirmemize vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: