BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Meryem Sultan - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir kış gününde derslerimizden çıkıp hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisimizde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısıyla tedavi gören 11 yaşındaki Meryem Sultan’la tanıştık. Miniğimizle oyunlar oynamaya ve sohbet etmeye başladık. Hızlı Dedektif oyunumuzda dikkati ve hızıyla bizi mağlup eden miniğimize balondan kırmızı bir kedi yaptık. Sohbetimiz sırasında bize gezdiği ve gezmek istediği yerleri anlattı. Gelecekte doktor olmak istediğini anlatan miniğimizin hayallerini dinlemekten çok keyif aldık. Oyunlar ve sohbet eşliğinde ziyaretimizin sonuna gelirken miniğimizin dileğini sorduk. Miniğimiz bizden “Dijital Saat” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülümsemesine vesile olmak ister misiniz?

Karlı bir Ankara gününde miniğimiz Meryem’in dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin hastanede olduğunu öğrendik. Hediyemizi alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi heyecanla bekleyen miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. Özenle paketi açıp saatini koluna taktı. Mutluluğu gözlerinden okunan miniğimizin dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: