BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kumsal - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir Ankara gününde heybelerimizi alıp yeni bir miniğimizle tanışacak olmanın mutluluğuyla Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Bizi orada güler yüzüyle Kumsal karşıladı. Kumsal 6 yaşında ve Lenfanjioma (Lenf sisteminin gelişim kusuru) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Kumsal ile birlikte Süper Bardaklar oyununu oynadık. Renkleri çok iyi bilen miniğimiz kartlardaki görsellere uygun şekilleri hızlıca tamamladı. Kumsal ile ettiğimiz sohbette miniğimizin memleketinin Hatay olduğunu, en sevdiği yemeklerin pilav ve makarna, favori renginin kırmızı, en sevdiği hayvanın kedi, favori çizgi filminin İbi olduğunu ve 1. sınıfa başlamak için sabırsızlandığını öğrendik. Ziyaretimizin sonunda Kumsal'a dileğini sorduğumuzda "Unicorn Desenli Okul Çantası Seti" yanıtını aldık. Siz de Kumsal'ın dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesi gelir gelmez ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik. Bunun üzerine hiç vakit kaybetmeden miniğimizin hediyesini evine kargoladık. Miniğimiz Kumsal'ın hediyesini çok beğendiğini, okullar açılır açılmaz çantasını kullanmak için sabırsızlandığını ailesi bizlere iletti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: