BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İpek - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir şubat gününde oyuncaklarımızı ve heybelerimizi alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı, yetenekli ve akıllı prensesimiz İpek’le tanıştık. 2 gün önce 6 yaşına giren İpek, Otoimmün Hepatit (Karaciğer iltihabı) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimizin ilgisini çeken Kurbağalı Toplar oyunu ile oyun serüvenimize başladık ve miniğimiz ilk defa oynadığı bu oyunda hepimizi yenerek ne kadar yetenekli olduğunu bize gösterdi. Oyunumuz sırasında sohbet ederek onun sevdiği ve ilgilendiği şeyleri öğrenme fırsatı bulduk. Maviş adında bir muhabbet kuşu olduğunu öğrendik. En sevdiği rengin Atatürk’ün de favorisi olan şafak pembesi, en sevdiği yemeğin de kuru fasulye pilav olduğunu öğrendik. En sevdiği hayvanın da kedi olduğundan bahsetti. Akıllı miniğimiz meslek seçimini ise üniversitede yapacakmış. İlk oyunumuz bittikten sonra renkli bloklu Jenga oyunumuzu oynadık. Jenga’da da ondan beklendiği gibi hepimizi yenmeyi başardı. Boyama yapmayı çok sevdiğini öğrenince yanımızda getirdiğimiz boya kitabını boya kalemleriyle birlikte ona hediye ettik. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde ise miniğimize dileğini sorduk, uzunca bir süre düşünüp en sevdiği çizgi film karakteri olan “Elsa Oyuncak Bebek” istediğini söyledi. Şimdi siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun güzel gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Tatlı prensesimiz İpek'in hediyesi bize ulaşır ulaşmaz annesiyle iletişime geçtik ve hemen hastanenin yolunu tuttuk. Favori karakteri olan Elsa'lı bebeği gören miniğimiz çok mutlu oldu. Bizim heyecanımıza, İpek'in de güzel gülüşüne ortak gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: