BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İklima Buğlem - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel mi güzel sıcak bir haziran gününde oyunlarımızı da aldıktan sonra Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Oyunlarımızla odaya girdiğimizde bizi İklima karşıladı. İklima 6 yaşında hastanemizde tedavi gören bir miniğimiz. Odaya girip oyunlarımızı gösterdikten sonra Jenga oyununu oynamak istediğini söyledi. Jenga oyununda denge konusundaki becerisi hepimizi çok şaşırttı. Tüm taşlar devrildiğinde attığı kahkaha hepimizi çok mutlu etti. Daha sonra yine yanımızda getirdiğimiz hafıza kart oyununu oynadık. Oyunda 12 tane eşleştirme yaparak hepimizi geride bıraktı, hafızası ile bizleri çok etkiledi. Oyunumuzu oynarken ettiğimiz sohbette minik İklima bize en sevdiği rengin mor olduğunu, resim yapmayı çok sevdiğini ve büyüyünce ressam olmak istediğini söyledi. Resim yapmayı çok sevdiğini söylediğinde beraber boyama yapmayı teklif ettik. Boyama kitabında en sevdiği sayfayı seçtik ve beraber boyadık. Yaptığımız boyama çok güzel oldu, hepimiz çok beğendik. Bu çok keyifli ziyaretin sonunda miniğimize dilediğini sorduk. Başta kararsız kalsa da en sonunda dileğinin "Köpek Evi Şeklinde Kumbara" olduğunu söyledi. Siz de minik İklima'nın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Minik İklima'nın hediyesi elimize ulaşınca hemen vermek istedik ama hastaneye geleceği tarih uzak olduğu için hediyesini evine kargoladık. İklima hediyesini aldığında bize minik bir video göndermeyi ihmal etmedi. Hediyesini gördüğü zaman yüzünde oluşan kocaman gülümsemesi hepimizi çok mutlu etti. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan hediye için gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: