BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İbrahim - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde yeni bir miniğimizle tanışmanın heyecanıyla oyuncaklarımızı alıp Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. İbrahim bizi büyük bir merakla karşıladı. İbrahim 6 yaşında, Özefagus Atrezisi (Doğuştan yemek borusu bozukluğu) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Birlikte en sevdiği renk olan mavi balondan köpek yaptık. İbrahim köpeğini çok beğendi. Kahverengi hamurdan kocaman bir tank yaparken İbrahim’in pratik zekasına hayran kaldık. Kahramanımız bize büyük bir yılan yaparak bizi korkuttu. En sevdiği çizgi filmin Oscar Çöllerde ve en sevdiği Rafadan Tayfa karakterinin Hayri olduğunu söyledi ve uzun uzun çizgi filmler hakkında sohbet ettik. Sonrasında Ben Kimim? oynamak istediğini söyledi ve beraber uzun bir süre oyun oynadık. İbrahim’le geçirdiğimiz süre boyunca bilgisi ve sorularımıza hızlı cevap vermesiyle bizi çok etkiledi. Geçirdiğimiz uzun ve eğlenceli ziyaretimiz sonunda kahramanımıza dileğini sorduğumuzda bizden “Mor Renkli Oyuncak Tren” istediğini söyledi. Siz de kahramanımızın dileğini gerçekleştirip onun o tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

İbrahim’in hediyesi elimize ulaştığında çok heyecanlandık ve miniğimizle buluşacağımız günü beklemeye başladık. Yanına gittiğimizde anladık ki bu heyecanı onunla da paylaşıyormuşuz. Miniğimiz bizi hastane bahçesinde beklerken topladığı rengarenk çiçeklerle ve sımsıcak güler yüzüyle karşıladı. Hediyesini gördüğünde çok mutlu oldu, bize teşekkür edip eve gidince tren setini kurup video atacağına söz verdi. Biz de miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: