BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hiranur - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi hazırlayıp heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı mı tatlı miniğimiz Hiranur ile tanıştık. Miniğimiz 4 yaşında ve hastanemizde Brakial Pleksus Felci (Kollara giden sinirlerin felci) tanısıyla tedavi görmekte. Hiranur ile biraz sohbet ettikten sonra yapboz yapmayı çok sevdiğini ögrenince hemen yapboz yapmaya başladık. En sevdiği rengin mor olduğunu söyleyince ona mor balondan bir kedi yaptık ve hep birlikte oynadık. O sırada büyüyünce prenses olmak istediğini ve boyama yapmayı çok sevdiğini söyledi. Hamurdan pasta yapıp biraz daha  oyun oynadıktan sonra sıra miniğimizin dileğini öğrenmeye geldi. Bize "Lol Bebek" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Sıcak bir ilkbahar sabahında minik Hiranur’un hediyesinin bize ulaşmasının heyecanıyla hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince kostümlerimizi giyip, hediyemizi alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Annesi miniğimizin günlerdir hediyesini sorduğunu söyledi. Heyecanlı bekleyişi son bulduğunda ise miniğimiz büyük bir sevinçle hediyesini açtı. İstediği hediyenin tam olarak aynısının geldiğini söyleyen miniğimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Miniğimizin dileğini karşılayıp yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: