BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hasan - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı güzel bir Ankara gününde heybelerimize oyunlarımızı doldurup heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi yakışıklı ve akıllı miniğimiz Hasan karşıladı. Hasan 10 yaşında ve hastanemizde Brakial Pleksus Felci (Kollara giden sinirlerin felci) tanısı ile tedavi görüyor. Oyun serüvenimize sarı balondan kılıç yaparak başladık. Kılıçlarımızla savaşırken çok keyifli zaman geçirdik. Ardından miniğimiz Memory Chess oyununu oynamak istedi. Bu oyunda çok başarılı olan miniğimiz bizi şaşırtmayı başardı. Sıradaki oyun olarak da Hızlı Dedektif oyunumuzu seçtik. Bu oyunda da miniğimiz çok iyi performans sergileyerek bizi mağlup etti. Hasan'ın Fenerbahçeli olduğunu ve futbol oynamayı çok sevdiğini öğrendik. En sevdiği hayvanın köpek olduğunu söyleyince renkli balonlarımızdan köpek yaptık. Sonrasında miniğimizle Uno oynamaya başladık ve miniğimizin takımı kazandı. Oyun serüvenimizin sonlarına doğru miniğimizin dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Futbol Topu" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Güneşli, güzel bir günde Hasan'ın dileğinin elimize ulaştığını duyunca içimizi heyecan kapladı. Vakit kaybetmeden Hasan'ın ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneden taburcu olduğu müjdesini aldık ve miniğimizin dileğini kargoyla yolladık. Futbol tutkunu miniğimiz futbol topunu çok sevdiğini, hemen oynamaya başladığını ve çok teşekkür ettiğini söyledi. Biz de Hasan'ın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: