BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatmanur - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sımsıcak ve güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi alıp heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste Fatmanur bizi sevinçle karşıladı. Fatmanur 11 yaşında ve hastanemizde Brakial Pleksus Felci (Kollara giden sinirlerin felci) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimiz bizi görünce çok mutlu oldu. İlk olarak Make It 5 oyununu oynamaya başladık. Akıllı mı akıllı olan Fatmanur zekice hamleleriyle bizi defalarca mağlup etmeyi başardı. Oyunumuzu oynarken bir yandan da zevkle sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında Fatmanur’un Şakir, Asiye ve Tosbik adlarında üç kuşu olduğunu ve kuşlarıyla vakit geçirmeyi çok sevdiğini öğrendik. En sevdiği rengin mavi ve en sevdiği hayvanın kedi olduğunu söyleyen miniğimize mavi balondan bir kedi yaptık. Sonrasında sohbetimize heyecanla devam ettik. Miniğimiz doktor olmak istediğini, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve resim yapmayı çok sevdiğini sohbet ederken bizimle paylaştı. Eğlenceli oyunlarımız ve güzel sohbetimizin ardından ziyaretimizin sonuna geldik ve miniğimizden dileğini aldık. Fatmanur bizden “Fenerbahçe Forması” istedi. Siz de miniğimizin hayalini gerçekleştirmek ve onun güzel gülüşüne vesile olmak ister misiniz?

Güneşli ve çok güzel bir yaz gününde Fatmanur'un dileğinin bize ulaştığını öğrenince içimizi ilk tanıştığımız günün heyecanı kapladı. Vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik ve hediyemizi hızlıca kargoladık. Futbola çok ilgili olan miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu olduğunu ve çok teşekkür ettiğini söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: