Detaylar:
| Adı: | Fatma Nur | |
| Tanışma Tarihi: | 07.10.2026 | |
| Fakülte: | Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi | |
| Dilek: | Barbie Bebek Bakıcısı Seti | |
| Durum: | Teslim Edildi | |
| Tanı: | Astım |
"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)
| Adı: | Fatma Nur | |
| Tanışma Tarihi: | 07.10.2026 | |
| Fakülte: | Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi | |
| Dilek: | Barbie Bebek Bakıcısı Seti | |
| Durum: | Teslim Edildi | |
| Tanı: | Astım |
Güneşin içimizi ısıttığı sıcak bir Ankara gününde eğlenceli kostümlerimizi giyip heybelerimizi en eğlenceli oyunlarımızla doldurup hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orda bizi 7 yaşındaki miniğimiz Fatma Nur karşıladı. Miniğimiz hastanemizin Genel Pediatri servisinde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tedavisi görmekte. Eğlenceli oyunlarımıza başlamadan önce Fatma Nur ile ufak bir muhabbet ettik. Miniğimiz Yozgatlıymış ve 1. sınıfa bu sene başlamış. Akıllı miniğimiz şimdiden birçok harfi yazmayı öğrenmiş ve okulunu çok seviyormuş. Bu ufak sohbetimizin ardından miniğimizle Hızlı Dedektif oyunumuzu oynamaya başladık. Keskin gözleri ve atik hamleleriyle bizi hiç zorlanmadan alt eden miniğimizle bu oyunun ardından Buz Kırma oyunu oynamaya başladık. Bu oyunda da oldukça başarılı ve hırslı olan miniğimiz bizi bir kez daha yenebilmeyi başardı. Eğlenceli oyunlarımıza biraz ara verip Fatma Nurla muhabbet etmeye başladık. Miniğimiz bize Manifest dinlemekten çok keyif aldığını ve en sevdiği üyenin de Zoktay olduğunu söyleyince onunla ufak bir sahne performansı gerçekleştirip eğlendik. Miniğimizle ufak ufak sohbetlerimizde onun Maviş adında bir kuşu olduğunu öğrendik. Merhametli arkadaşımız hayvanları çok seviyor ve büyüyünce veteriner olmak istiyormuş. Ardından en sevdiği renkler olan mavi ve pembe ile iki kılıç yapıp eğlenceli bir mücadeleye girdik. Bu tatlı miniğimize bizden ne istediğini sorduk ve kendisi de “Barbie Bebek Bakıcısı Seti” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun bu neşesine ortak olmak ister misiniz?
Serin ama güneşli bir ekim gününde Fatma Nur'un hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve hemen aileyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu ancak kontrol için hastanemize geleceği haberini aldık. Dileği eline ulaşan miniğimiz çok mutlu oldu. Hediyesini heyecanla karşıladı ve bu mutlulukla dans etti. Fatma Nur'un mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.