BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emir Poyraz - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı yanımıza alıp kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde çok tatlı, bir o kadar da yetenekli olan miniğimiz Poyraz'la tanıştık. Poyraz 12 yaşında ve hastanemizde Lenfoma (Lenf sistemi tümörü) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize Balık Yakalama oyunuyla başladık ve miniğimiz ilk defa oynamasına rağmen çok yetenekliydi. Ardından Süper Bardaklar oynadık ve miniğimiz el becerisiyle bizi kendine hayran bıraktı. Bir yandan da sohbetimize devam ettik. Galatasaraylı olduğunu ve köpekleri çok sevdiğini öğrendik. Bunu öğrenince de Kar Tanesi ismini koyduğumuz, balondan yaptığımız köpeği ona hediye ettik. Akıllı miniğimiz büyüyünce de polis olmak istiyormuş. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde tatlı miniğimizden bizden bir dilek dilemesini rica ettik, o da uzun zamandır çok istediği bir oyuncak olan "Uzaktan Kumandalı Araba" istedi. Siz de Poyraz'ın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz? 

Poyraz'ın dileği bize ulaştığında hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduğunu öğrenince hemen Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Bizi ve uzaktan kumandalı arabasını gören Poyraz'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Paketi açtı ve bir deneme sürüşü yaptı. Birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Miniğimizin hayalini gerçekleştirip onun böyle güzel gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: