BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elif Naz - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi alıp kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Serviste şeker mi şeker Elif Naz ile tanıştık. Elif Naz 5 yaşında ve hastanemizde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Elif Naz oyun oynamak için oldukça istekliydi. Oyun hamuru oynamayı keyifle kabul etti. Bize de birer parça hamur verdi ve hep birlikte oyun hamurundan pizza yapmaya başladık. Yemek yapma konusunda usta olan miniğimiz bize bir de çilekli pasta ve hamburger yaptı. Oyunlarımızı oynarken sohbete de devam ettik. Elif Naz bize tuttuğu takımın Beşiktaş olduğunu söyledi. En sevdiği rengin de pembe olduğunu söyleyince ona balondan pembe bir kedi yaptık. Kedisini çok beğenen miniğimiz adını Pembiş koymak istedi. Çizgi filmlerden konu açılınca da en sevdiği çizgi filmin Pepe olduğunu öğrendik. Bize oyuncak bebeklerini ve tavşanlı balonunu gösterdi. En sevdiği hayvanın tavşan olduğunu anlattı. Ziyaretimizin sonunda miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden “Biberonlu Oyuncak Bebek” istediğini söyledi. Siz de Elif Naz’ın bu dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Elif Naz’ımızın bebeği elimize ulaşır ulaşmaz ailesi ile iletişime geçtik. Taburcu olduğunu duyunca onun adına oldukça sevindik. Hediyesi hemen eline ulaşsın, bir an önce bebeğine kavuşsun diye kargoyla ona gönderdik. Ulaştığında ailesi ile tekrar iletişime geçtik ve miniğimizin bebeğini çok beğendiğini ve çok sevindiğini öğrendik. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: