BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ekrem - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın çok güzel olduğu bir haziran sabahı Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Hangi minikle tanışacağımızı bilmeden en sevdiğimiz oyunlarımızı yanımıza aldık. Ziyaretimizde akıllı ve tatlı miniğimiz Ekrem'le tanıştık. Ekrem 9 yaşında ve Medullablastom (Bir çeşit sinir sistemi tümörü) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Önce yapboz yaptık ve Bil Bakalım Kim? oyununu oynadık. Ekrem iki oyunda da çok başarılıydı. Daha sonra Uno oyunu ile oyun serüvenimize devam ettik. Tatlı rekabet ortamı içerisinde oyunumuzu oynarken çok eğlendik. Ardından Jenga oyununa geçtik ve yaptığı tahtadan kulelerle Ekrem'in hayal gücünün ne kadar geniş olduğunu gördük. Oyunumuzu oynarken bir yandan da muhabbet ettik ve Ekrem'in büyüyünce polis olmak istediğini öğrendik. Ayrıca Fenerbahçeliymiş kendisi. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra “Uzaktan Kumandalı Sarı Araba” istediğini bizimle paylaştı. Siz de Ekrem’in dileğini gerçekleştirip onun o tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Sevimli miniğimiz Ekrem'in hediyesi bize ulaştığında çok heyecanlandık. Hemen annesini aradık ve hediyeyi ulaştırmak üzere yola düştük. Ekrem tüm gün sabırsızlıkla bizi beklemiş ve hediyesine kavuşur kavuşmaz çok mutlu oldu. Onun yüzündeki mutluluğu görmek her şeye değerdi. Ekrem'in dileğini gerçekleştirip gülümsemesine ortak olan gönüllümüze de çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: