BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Doğa - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli güzel bir günde oyunlarımızı heybemize alıp Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Orada bizi güler yüzlü miniğimiz Doğa karşıladı. Doğa 9 yaşında ve hastanemizde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısı ile tedavi görüyor. Miniğimizle oyun serüvenimize Süper Bardaklar oynayarak başladık. Doğa bu oyunda çok hızlı ve başarılıydı. Miniğimizle ettiğimiz sohbette Galatasaraylı olduğunu, en sevdiği rengin sarı olduğunu öğrendik. Büyüyünce veteriner olmak isteyen miniğimiz en sevdiği hayvanın kedi olduğunu, ayrıca evlerinde Çıtçıt ve Çekirdek isimli iki kuşu olduğunu söyledi. Ardından miniğimizle Kaptan Pengu Hafıza Kartı oyunu oynadık. Doğa bu oyunda da bizi hafızasıyla şaşırttı ve bizi yendi. Son olarak da resim yapmayı çok seven miniğimizle beraber tavşan boyaması yaptık. Biz miniğimiz Doğa ile tanıştığımız için çok mutlu olduk ve beraber çok güzel bir gün geçirdik. Miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduğumuzda ebru sanatıyla ilgili videoları izlemeyi sevdiğini ve kendisinin de ebru yapmayı öğrenmek istediğini, bu yüzden de bizden dileğinin "Ebru Seti" olduğu cevabını aldık. Siz de Doğa'nın dileğini gerçekleştirerek gülümseyen yüzünde güller açtırmak ister misiniz?

Miniğimiz Doğa’nın hediyesi bize ulaşınca çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Doğa’nın hastanemizden taburcu olduğunu öğrendik. Hediyesini hemen kargolayarak miniğimize ulaştırdık. Doğa bize attığı ses kaydında hediyesini görünce çok mutlu olduğunu ve çok beğendiğini söyledi. Hediyesini kullanarak yapacağı harika ebruların fotoğraflarını bize de atacağını söyledi. Miniğimizin bu heyecanına ve sevincine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: