BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bilal - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde kostümlerimizi giyip hastanemizin yolunu tuttuk. Kiminle tanışacağımızdan habersiz Genel Pediatri servisine gittik. Ziyaretimizde dünyalar tatlısı miniğimiz Bilal ile tanıştık. Bilal 5 yaşında, hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sistemi yetmezliği) tanısıyla tedavi görmekte. Eğlencemize balonlarımızla köpek yaparak başladık. Miniğimiz yaptığımız balon köpekleri çok beğendi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik. Sonrasında bizlere yaptığı muhteşem boyamalarını gösterdi. Bu konuda çok yetenekli olduğunu fark ettik. Oyunlarımız bitince dileğini sorduk, miniğimiz hiç tereddüt etmeden “Oyuncak Kepçe” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturmak istemez misiniz?

Miniğimizin hediyesi elimize ulaştığında onu tekrar görecek olmanın heyecanıyla hastanenin yolunu tuttuk. Bilal bizi gördüğüne çok sevindi. Oyuncak kepçesini görünce kutusundan çıkarıp hemen oynamak istedi. Onunla biraz oynadık. Miniğimizin mutluluğu yüzünden okunuyordu. Gönüllümüze miniğimizin mutluluğuna vesile olduğu için çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: