BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Arina - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir nisan gününde kostümlerimizi giyinip heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı gülüşü ile bizi karşılayan miniğimiz Arina ile tanıştık. Arina 3 yaşında ve hastanemizde Koroner Kalp Hastalığı (Bir çeşit kalp hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimizle en sevdiği renk olan pembe balondan köpek yaparak eğlenceli güne başladık. Arina'nın boyama yapmayı çok sevdiğini öğrenince hemen kitap ve kalemlerimizi çıkarıp boyama yapmaya başladık. Beraber pembe bir kelebek de çizdik. Ardından oyun hamuru ile kelebek ve değişik bir lezzet olacağını düşündüğümüz balıklı pankek yaptık. Oyun serüvenimize Hafıza Kartları oyunumuz ile devam ettik. Sırayla kartların eşlerini bulmaya çalıştık. Bu sırada üzerlerindeki çizgi film karakterlerinin kostümlerini çok komik bulduk ve gülmekten kendimizi alıkoyamadık. Daha sonra miniğimiz bize hep oynadığı küçük doktor legosunu, yanına koyduğu şırınga ve yara bantlarını göstererek büyüyünce doktor olmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden “Barbie Evi” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin hayalini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz? 

Güneşli bir Ankara gününde miniğimiz Arina’nın hediyesinin bize ulaşmasının verdiği heyecanla hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrenince hediyesini hızla kargoladık. Çok zaman geçmeden kargomuzun ulaştığı haberini aldık. Hediyesini görünce çok sevinen miniğimiz hiç vakit kaybetmeden Barbie Evi'nin eşyalarını yerleştirip oynamaya başlamış bile. Mutluluğu gözlerinden okunan Arina'nın tatlı mı tatlı sıcacık gülümsemesi bizim de içimizi ısıttı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirmemizi peri masalından küçük bir mucizeye benzeten Arina ve annesi ekibimize ve gönüllümüze teşekkürlerini iletti. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye ortak olmamıza vesile olan gönüllümüze bizler de çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: