BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yağmur - Giresun Tıp Fakültesi

Giresun Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde, 100. yılı coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızda miniğimiz Yağmur'u ziyaret etmek için Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Öncelikle miniğimizin 10 yaşında olduğunu ve hastanemizde Hipertansiyon (Yüksek tansiyon) nedeniyle tedavi görmekte olduğunu öğrendik. Elimizde hem boyama kağıtları hem de oyunlarla miniğimizin odasına vardık. Miniğimiz bizi görünce çok heyecanlandı. Aynı şekilde biz de onunla birlikte eğleneceğimiz için heyecanlıydık. Bayramımızı birlikte kutlamak için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı boyama kağıtlarımızı boyamaya başladık. Miniğimiz boyamayı çok sevmiş olmalı ki başını hiç kaldırmadan getirdiğimiz boyama kağıtlarını rengarenk boyadı. Bize büyüyünce avukat olmak istediğinden ve en sevdiği rengin de pembe olduğundan bahsetti. Miniğimizle biraz daha vakit geçirmek adına çeşitli oyunlar oynadık. Connect 4 ve Bil Bakalım Kim oyunlarında oldukça başarılıydı. Miniğimiz o kadar zekiydi ki tüm oyunlarda bizi yendi. Vakit su gibi akıp giderken oyunlarımızı tekrar tekrar oynadık. Hep beraber çok eğlendik. En sonunda miniğimizle ayrılırken ona bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk. O da bize "Pembe Bisiklet" cevabını verdi.

Siz de Yağmur'un dileğini gerçekleştirip gözlerindeki mutluluğa eşlik etmek ister misiniz?

Yağmur'un dileği bizlere ulaşır ulaşmaz güzel haberi vermek için miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Kendisinin taburcu olduğunu öğrendiğimizde hemen hediyeyi kargoladık. Yağmur hediyesini aldığında çok mutlu olmuş ve bisikletiyle yeni yerler keşfetmeye çoktan başlamış. Yağmur'un yüzündeki tebessüme ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: