BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8665 - Giresun Tıp Fakültesi

Giresun Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ekim sabahı sabırsızlıkla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Oyunlarımızı alıp miniğimizin kapısını çaldık. Ziyaretimizde hem tatlı hem de zeki olan miniğimizle tanıştık. Miniğimiz 10 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Eğlenceli oyunlarımıza miniğimizin en sevdiği oyun olan Mangala ile başladık. Zekasına hayran kaldığımız miniğimiz bizi her seferinde yendi. Ardından  Connect4 kutu oyunuyla eğlencemize devam ettik. Daha sonra miniğimizin isteği üzerine Tabu ile devam ettik ve bu oyunda da çok başarılıydı. Zeka ve kutu oyunlarındaki başarısı hepimizi çok etkiledi. Oyun oynarken aynı zamanda miniğimizle sohbet ettik. Bize ileride Matematik öğretmeni olmak istediğinden ve bütün renkleri sevdiğinden bahsetti. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda cıvıl cıvıl olan miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Pembe Peluş Ayıcık" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesi elimize ulaşınca çok sevindik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Bulduğumuz ilk fırsatta miniğimizin hediyesini alıp hastanenin yolunu tuttuk.  Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu, mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Miniğimiz hediyesini çok beğendiğini söyledi. Hemen onunla oyunlar oynamaya başladı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: