BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8611 - Giresun Tıp Fakültesi

Giresun Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın serin ve güzel olduğu bir eylül gününde oyunlarımızı yanımıza alıp büyük bir heyecanla hastanemizin Genel Pediatri servisinde yatmakta olan dünyalar tatlısı miniğimiz  ile tanıştık. Bizi görür görmez gözleri ışıldayan miniğimizi ilk andan beri çok sevdik. Miniğimiz, 5 yaşında Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde yatmakta. Hangi oyunları oynamak istediğini sorduğumuzda heyecanla sevdiği çizgi film kahramanları olan boyama kitabını boyamak istediğini söyleyen miniğimiz ile birlikte boyama yapmaya başladık. Büyüyünce itfaiyeci olmak istediğini söyleyen miniğimiz en sevdiği  rengin de kırmızı olduğunu söyledi. Bütün hayvanları çok sevdiğini söyleyen miniğimiz ile daha sonra oyun hamurları ile hayvan figürleri yaparken çok eğlendik. Çok akıllı ve yakışıklı olan miniğimize dileğini sorduğumuzda “Şimşek Mcqueen Terliği” olduğunu söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimiz bizi ve hediyesini görünce çok mutlu oldu. Heyecanlı bir şekilde hediyesini açtı ve Şimşek McQueen'li terliğini görünce çok beğendi. Hemen eve gidip giymek için sabırsızlanıyordu. Miniğimizi böyle mutlu görmek bizleri de çok mutlu etti.


Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun heyecanına bizim mutluluğumuzu katan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: